Onze huid is het allergrootste orgaan van ons lichaam, en bovendien je visitekaartje. Je interne gezondheid heeft direct weerslag op je huid. Eczeem en acne kunnen pijnlijke aandoeningen zijn en bovendien cosmetisch vervelend. Wil je dat op een natuurlijke manier aanpakken?


Ik help je het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken en kan met mijn behandelingen bijdragen aan vermindering van eczeem, acne en andere huidproblemen.

 

Aantrekkelijke korting

Het leuke is dat ik je het behandeltraject nu aan kan bieden tegen een sterk gereduceerde prijs. Flex for Flow doet namelijk mee aan een onderzoek naar de effectiviteit van natuurgeneeskundige behandelingen via voetreflextherapie specifiek gericht op huidproblemen. De behandeling wordt geheel op jouw klacht toegespitst.

 

Het gaat om 8 behandelingen, 1 per week, op een maandag of vrijdag.

Het tarief is 20 euro (ipv 45 euro) per behandeling.

 

Voorwaarde is dat je het commitment aangaat om de gehele behandelcyclus af te ronden en ik verslag mag doen van mijn en jouw ervaring ervan. Natuurlijk ga ik discreet met je dossier om.  

Eerdere onderzoeken bij de School voor Voetreflexologie naar andere type klachten hebben uitgewezen dat vaak na de 3e behandeling er merkbare resultaten worden geboekt.