Home » Behandelingen

Natuurgeneeskundige behandelingen voet- en handreflex

 

Tijdens de eerste afspraak bepalen we samen aan de hand van je hulpvraag welke type behandeling (of combinatie van) bij jou past. Ik onderzoek het patroon van de klacht, betrek alle mogelijke oorzaken of oorsprong van de klacht en beschouw de klacht als onderdeel van lichaam en geest.

 

Balans massage Voetreflex met extra aandacht voor ontspanningspunten. Effectief bij allerlei (stress)klachten of gewoon ter ontspanning en een goede kennismakingsmassage!
Voetreflex therapie Massage op maat met (of zonder) drukpunten. Met behandelplan gericht op oorzaak of oorsprong van de klacht, holistisch bekeken. Ontspant én werkt helend.
Neuroreflex therapie Bijzondere techniek en behandelwijze die de reflexzones van de zenuwen via de voet behandelt. Doeltreffend bij (zenuw)pijnklachten van het bewegingsapparaat (nek, schouders, RSI, spit, hernia, klapvoet, whiplash etc), gordelroos, aangezichtspijn etc. Wordt gecombineerd met energetische grepen.
TDT- of Moxatherapie De Moxa/TDP-lamp kan ingezet worden tijdens een voetreflexbehandeling. De warmte van deze lamp is weldadig voor lichaam en geest en wordt als zeer prettig ervaren. Ook als afzonderlijke behandeling te boeken. Meer informatie zie button hieronder.
Metamorfose massage Lichte aanraking reflexzone wervelkolom op voeten, handen en hoofd met een diepe werking. Gericht op het herstellen van de verbinding van lichaam en geest. Super ontspannend en zet je weer in je kracht.
Lymfedrainage via de voet Zachte, ontspannende massage die ervoor zorgt dat het lymfestestel in het hele lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt overtollig vocht sneller afgevoerd en kan het lichaam ziektekiemen en afvalstoffen sneller afvoeren. Lymfedrainage kan goed toegepast worden bij vochtophopingen (oedeem), na operaties of bij vasculaire aandoeningen. Ook is lymfedrainage effectief bij een verminderde weerstand, verkoudheid, hoofdpijn, sinusitis (holte-ontstekingen).
Cranio VoetreflexPlus Reflexologische Cranio Sacraal behandeling is een voetreflexbehandeling waarbij zeer specifiek op de relatie schedel en sacrum gewerkt wordt en het circuleren van de hersen- en ruggenmergvloeistoffen. Dit cranio-sacrale systeem werkt samen met het andere fysiologische systemen (ademhaling, hart en bloedvaten, zenuwstelsel) en beïnvloedt zo iedere cel van het lichaam.
Voetreflex gericht op emoties Masssage waarbij gebruik gemaakt wordt van de accupressuurpunten die effect hebben op het balanceren van emoties. Na afloop krijg je zelfhulp-massagepunten mee.
Handreflex therapie Handen lenen zich ook heel goed om thuis mee aan de slag te gaan. Vaak geef ik 1 of 2 grepen mee die makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Een hele sessie met alleen de handen behandelen is ook een mogelijkheid.
Healy Resonance-scan Met de Healy kan ik een screening maken van uw (bio-energetische) gezondheidstoestand. Het geeft op allerlei vlakken aan waar de grootste disbalans op dat moment speelt. Dit geeft extra aanwijzingen voor een effectieve voetreflexbehandeling of tips voor verdere aanpak tussen de behandelingen door. Eventueel kan ik het apparaatje ook de juiste frequenties naar uw lichaam laten sturen tijdens de behandeling, zodat ook hiermee het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Een behandeling duurt een uur en een kwartier en jouw investering in jezelf is 60 euro. 

Afhankelijk van de klacht is het aan te bevelen een behandelcyclus van 6 tot 8 behandelingen te ondergaan. Het lichaam wordt aangezet tot zelfgenezing. Het kan zijn dat na de eerste behandeling al een verbetering van de klacht te merken is, maar de grote sprongen worden in veel gevallen bereikt na de 3e/4e behandeling. Bij neuroreflexzone therapie ervaren mensen na 1 behandeling vaak al verbetering. Maar hoe langer de pijn aanwezig is, hoe meer tijd het mogelijk zal vragen de pijn te laten verdwijnen.

 

Iemand blij maken met een cadeaubon voor voetreflextherapie? Deze is in de praktijk te koop.

 

Betaling contant en behandeling volgens afspraak. Annulering kosteloos minimaal 24 uur voor aanvang.

Mijn behandelingen worden (nog) niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

 

Flex for flow is aangesloten bij de NVVT en de CAT en voldoet daarmee aan de wet Wkkgz. 

 

In verband met de Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) moet er een behandelovereenkomst worden aangegaan. De tekst van deze overeenkomst is hieronder in te zien. Zo weet je van te voren waarvoor je handtekening wordt gevraagd. Ook kun je hier inzien hoe ik met je privacy omga.

 

Vanwege de corona-maatregelen zal ik een extra vragenlijst met je doornemen. 

Behandelovereenkomst en info voetreflextherapie
PDF – 117,8 KB 364 downloads
Uw privacy bij Flexforflow-
PDF – 63,1 KB 321 downloads
Leidraad Corona CAM Sector
PDF – 155,7 KB 306 downloads

 

50% korting met Keuzekaart Maximaal Gezond

 

Wil je kennis komen maken met mij en een ontspannende en therapeutische voetmassage ontvangen, dan is het interessant om een keuzekaart aan te schaffen via het gezondheidsnetwerk Maximaal Gezond. Je kunt dan eenmalig (in totaal 4 keer) bij verschillende -bij Maximaal Gezond aangesloten - therapeuten, proeverijen/ behandelingen boeken tegen 50% van het normale tarief.

Of wordt vrienden van Maximaal Gezond en je krijg eenmalig een extraatje bij de aangesloten therapeuten.

Meer informatie hierover komt op de website www.maximaal-gezond.nl