Home » Blogs

Veel mensen ervaren klachten tijdens de overgang, zoals opvliegers. De natuurgeneeskunde geeft een perspectief om op een liefdevolle manier tegen opvliegers aan te kijken en begrip te krijgen voor de disbalans die wordt ervaren.

 

Heb je weleens last van gebitsproblemen, kiespijn of tandvleesproblemen? Mocht de tandarts er niet uitkomen en heb je last van onverklaarbare of terugkerende pijn, grijp dan eens naar de tenen (of vingers)!

Voel je je de laatste tijd futloos en heb je weinig energie, of ben je regelmatig verkouden of grieperig? Grote kans dat een lage weerstand hiervan de oorzaak is. In deze blog vertel ik je welke zelfmassagetechnieken je kunt toepassen om je immuunsysteem te versterken en wat je kunt doen als je extra hulp nodig hebt.

Zie ook: Maximaal Gezond Magazine Dec 2020
PDF – 28,3 MB 84 downloads

Heb je last van koppende hoofdpijn in de vorm van heftige aanvallen met daarbij reacties van het zenuwstelsel zoals misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid of uitvalsverschijnselen (aura's). En zoek je een alternatief voor pijnstillers, dan is er goed nieuws,