Bellen of mailen

Bel mij voor een (online) afspraak of voor meer informatie over voetreflextherapie op 06 53474227 of stuur mij een email via het formulier hieronder of rechtstreeks naar barbara@flexforflow.nl.

 

Tot en met 1 maart is mijn praktijk helaas gesloten vanwege de coronamaatregelen van de overheid.

Schroom niet om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik in de tussentijd voor je kan betekenen, bijvoorbeeld met zelfhulp(massage)tips.

 

Wat kun je nog meer doen? De koepelorganisatie RBCZ roept ons op om aan cliënten te vragen een mail/brief te schrijven waarin zij vertellen waarom zij juist in deze tijd alternatieve behandelingen nodig hebben. Deze kun je toesturen naar: info@rbcz.nu met als onderwerp "noodzaak alternatieve therapie"RBCZ verzamelt deze brieven en kan ze vervolgens gebruiken als argument in overleg met de overheid.

 

Mijn praktijkvoering is zoveel mogelijk corona-proof:

  • Een dag voor onze afspraak, hebben we contact om na te gaan of er geen redenen zijn de afspraak te annuleren (zie vragenlijst die je hieronder kunt downloaden).
  • Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden bij klachten van de bovenste luchtwegen en/of koorts. Wel graag zo spoedig mogelijk melden. 
  • Neem zo min mogelijk spullen mee en stop spullen die noodzakelijk zijn (sleutels, telefoon), weg in je tas of jaszak.
  • In de praktijk komt een fles desinfectiegel te staan, zodat je bij het betreden van de praktijk je handen kunt desinfecteren. Verdeel deze gel gedurende 20 seconden over de handen, terwijl de gel opdroogt. Voor en na de behandeling was ik uiteraard ook mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep.
  • Laat mij de deuren voor je open maken en raak zo min mogelijk aan in de praktijk en zo mogelijk ook niet de trapleuning.
  • Voor en na de behandeling houden we anderhalve meter afstand. 
  • De toilet is alleen in 'noodgevallen' te gebruiken.
  • Wil je een mondkapje en wil je dat ik er een draag, geef dat van te voren bij me aan.
  • Tussen de behandelingen worden alle handdoeken vervangen en de ruimte gereinigd.
  • Betaling per pin (contactloos) of tikkie.

 

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat je akkoord met dit risico.

 

Adres praktijk

Bethunepolder 14 in Vleuten-De Meern (Leidsche Rijn)

 

Openingstijden: maandag en vrijdag 

 

KvK-nummer 73822221

Ontwerp logo: www.studio-scale.nl

Foto's: Anniek's fotografie

Vragenlijst Ivm Infectiepreventie
PDF – 60.8 KB 171 downloads
Vragen Ivm Infectiepreventie Covid 19 CAM Sector
PDF – 229.0 KB 167 downloads